Late coffee with Alja Horvat: Painting your old shoes
Jun
22
11:00 AM11:00

Late coffee with Alja Horvat: Painting your old shoes

Alja Horvat and Layerjeva hisa are inviting you, to change your old sneakers into something new with few simple tricks. You’ll have a chance to paint your sneakers with your fave colours and elements. Spaces are limited, so send your reservation to rezervacije@layer.si
Price for workshop is 10EUR, and all you need to bring with you are old sneakers.

Alja Horvat Illustrations in Layerjeva hiša vas vabimo, da svoje stare superge spremenite v nove z nekaj preprostimi triki. Superge boste prebarvali z vašimi najljubšimi vzorci in barvami. Število udeležencev delavnice je omejeno, zato se prijavite na rezervacije@layer.si.
Cena delavnice je 10 eur, superge prinesite svoje - če je le mogoče, naj bodo iz blaga in ne iz usnja.

View Event →

Exhibition Opening Party - Alja Horvat at L'Adresse
Apr
26
to Apr 27

Exhibition Opening Party - Alja Horvat at L'Adresse

At L’Adresse Concept Store, we love to expand our space beyond being a shop… a place where creativity and talent express.
We are proud to introduce to you Alja Horvat and her work.
Alja, 22, is a young illustrator based in Slovenia.
When we discovered Alja, we genuinely had a crush for her dreamy, feminine, colorful illustrations and immediately felt a nice fit with our universe.

View Event →
Pop-Upstart: Alja Horvat in Zulu Zion
Mar
21
to Mar 22

Pop-Upstart: Alja Horvat in Zulu Zion

  • Center za kreativnost Maribor (map)
  • Google Calendar ICS

Vabljeni na prvi spomladanski Pop-Upstart v Projektni pisarni Centra za kreativnost v Mariboru; tokrat bomo predstavili mlado mariborsko ilustratorko Aljo Horvat in blagovno znamko pisanih nogavic Zulu Zion, ki sta jo Miha in Dijana Rolc predstavila tudi v sklopu projekta Štartaj, Slovenija. Tokrat so vsi trije ustvarjalci združili kreativne in podjetniške veščine in se lotili še skupnega projekta. Rezultate njihovega sodelovanja si bo skupaj z ostalo njihovo kolekcijo mogoče ogledati in kupiti v naši pop-up trgovini.

View Event →